Yoga

Yoga

Merk jij weleens dat je jezelf voorbij loopt? Dat je zo druk bezig bent met de waan van de dag dat je aan het einde van de dag uitgeput op de bank zit? Zonder tijd te hebben besteed aan hoe het mentaal of fysiek eigenlijk met je gaat?

Het regelmatig beoefenen van yoga kan daarbij helpen.

Mijn yogalessen zijn sterk gefocust op de beleving van het ‘hier en nu’. Door je aandacht op je ademhaling en je lichaam te richten breng je je hoofd wat tot rust. Ook zorgt deze focus voor de activatie van het gedeelte van je zenuwstelsel dat ontspanning brengt voor je hele lichaam.

kyra-marleen-yoga

”Kyra heeft een natuurlijke manier van lesgeven. Ze heeft een fijne stem en geeft les met vreugde. Dit helpt om nog meer van de les te genieten.”

– Marieke

”Kyra heeft een natuurlijke manier van lesgeven. Ze heeft een fijne stem en geeft les met vreugde. Dit helpt om nog meer van de les te genieten.”

– Marieke

Ontdek zelf de positieve effecten van yoga

Rust in je hoofd

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat yoga bijdraagt aan meer helderheid & focus en verminderde gevoelens van stress.

Sterk & flexibel lichaam

Door het doen van yoga bouw je kracht en flexibiliteit op. Je zult merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten, je krachtiger voelt en minder snel last hebt van stijfheid.

Mentaal veerkrachtig

Yoga helpt je om beter te kunnen relativeren, meer perspectief te zien en je batterijen opgeladen te houden, waardoor je je veerkrachtig zult voelen.

Bekijk het online aanbod

kyma is een online platform voor persoonlijke groei. Op dit platform vind je verschillende video modules en e-learnings. Een van de modules die beschikbaar is op het platform bestaat uit 20+ yoga en meditatie video’s.

Zij gingen je voor

Neem contact met me op

Heb je vragen over mijn yoga aanbod of wil je een 1:1 les boeken? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!