Mentaal & fysiek sterk

Word veerkrachtig dankzij yoga en meditatie

We leven in een snel veranderende wereld waar de druk constant hoog is. Je wilt presteren op werk maar ook genoeg sociale activiteiten ondernemen. Dit kan er in resulteren dat je altijd ‘aan’ staat.

Dit heb ik zelf ook ervaren. Ik had een veeleisende baan, een druk sociaal leven en spendeerde meer tijd aan het tevreden houden van anderen dan van mezelf. 

In die periode kwam ik (weer) in aanraking met yoga en meditatie. Ik ontdekte hoeveel rust het kan geven om een moment voor jezelf te nemen en uit de waan van de dag te stappen. Een moment waarin je je lichaam en geest even écht kunt laten ontspannen.

Ik vond dit zo interessant dat ik meer ben gaan leren over yoga, mindfulness, meditatie en coaching. Ik volgde verschillende opleidingen en begeleid nu young professionals met het maken van authentieke keuzes en met het creëren van (meer) mentale veerkracht.

Dit doe ik onder andere door middel van laagdrempelige yoga en meditatie video’s die je vanuit huis kunt volgen. Onze drukke levens (en externe omstandigheden) staan het namelijk niet altijd toe om dagelijks naar de yogastudio te gaan om de ontspanning op te zoeken.

Maar gelukkig hoeft dat ook niet!

”Kyra’s meditaties zijn heerlijk, haar stem is kalm en het tempo is fijn. Ze kan goed levellen met mij als beginnend yogi en maakt me enorm enthousiast om door te pakken.”

– Laura (37)

Ontdek zelf de positieve effecten van yoga en meditatie

Rust in je hoofd

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat yoga en meditatie bijdragen aan meer helderheid & focus en verminderde gevoelens van stress.

Sterk & flexibel lichaam

Door het dagelijks doen van yoga bouw je kracht en flexibiliteit op. Je zult merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten, je krachtiger voelt en minder snel last hebt van stijfheid.

Mentaal veerkrachtig

Yoga en meditatie helpen je om beter te kunnen relativeren, meer perspectief te zien en je batterijen opgeladen te houden, waardoor je je veerkrachtig zult voelen.

Extra voordelen:

 • Je hebt gedurende 12 maanden onbeperkt toegang tot alle video’s. 
 • Je kunt de video’s volgen waar en wanneer je maar wilt (zolang je internet hebt).
 • Door de verschillende opties voor yoga houdingen kun je elke video volgen, ongeacht je niveau.
 • Het aanbod is ruim! Of je nu even 10 minuten wil opwarmen in de ochtend of een volledige yogales van 60 minuten wil volgen: in het aanbod zul je altijd iets passends vinden.
 • Door het ruime aanbod hoef je zelf nooit na te denken over de yogasessie of meditatie die je gaat doen!
 • Mogelijkheid om verzoekjes voor yogasessies of meditaties aan me door te geven: ik neem deze waar mogelijk mee in de planning.
 • Door de laagdrempelige en down-to-earth video’s zul je ervaren dat het makkelijker wordt om yoga en meditatie in je dagelijkse routine te integreren. Hierdoor ga je de positieve effecten (nog) sneller ervaren.

Zij gingen je voor

Profiteer nu van het voordelige aanbod!

In de online omgeving vind je op dit moment maar liefst 20+ yoga en meditatievideo’s. Ik breid de omgeving regelmatig uit met extra video’s, waarmee ook de prijs zal stijgen. 

Wanneer jij nu jouw toegang tot de video’s claimt, betaal je nog geen €2,- per video. Naarmate ik meer video’s toevoeg zal jouw investering per video ook nog eens telkens lager worden!

kyra-marleen-icon-2

Yoga & meditatie video’s | 12 maanden toegang

Tijdelijk: €29

 • 20+ yoga & meditatievideo’s
 • Aanbod wordt regelmatig aangevuld
 • Opties voor ieder aandachtsgebied & niveau
 • Onbeperkte toegang gedurende 12 maanden

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat mijn toegang in?

Jouw toegang gaat in zodra jij jouw bestelling plaatst. Binnen 10 minuten na jouw bestelling ontvang je een e-mail met een link en de inlogcodes, waarna je direct aan de slag kunt!

Hoe lang duren de de yoga sessies en meditaties?

Dat verschilt heel erg! De yoga video’s variëren in lengte van 8 minuten tot 60 minuten. De meditaties variëren van 5 minuten tot 15 minuten.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende yoga sessies?

De yoga sessies zijn opgedeeld in de verschillende aandachtsgebieden: core – schouders & bovenrug – heupen. Daarnaast zijn er ook yoga sessies die een bepaalde mentale focus hebben in plaats van een fysieke focus.

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende meditaties?

De meditaties verschillen in lengte, onderwerp en soort.

In welke taal zijn de yoga en meditatie video’s?

Het overgrote gedeelte van de video’s is in het Nederlands, maar er zitten ook Engelse video’s tussen.

Kan ik ook per maand betalen?

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om per maand te betalen. Bij aanschaf van het product krijg je direct toegang voor de komende 12 maanden. Teruggerekend is dat slechts €3,12 per maand!

Heb je een andere vraag?

Neem contact met me op via info@kyramarleen.nl.