Hi!

Ik ben Kyra, opgeleid tot kandidaat-notaris maar inmiddels werkzaam als mindfulnesstrainer en coach voor young corporate professionals.

Sinds een paar jaar leef ik een bewust leven waarin ik goed nadenk over de keuzes die ik maak. Maar dat is niet altijd zo geweest. Gestuurd door overtuigingen en een groot gebrek aan zelfkennis ben ik na mijn middelbare schooltijd een studie rechten ingerold, waarna stages, een master en een begeerde baan als kandidaat-notaris bij een groot Amsterdams advocatenkantoor volgden.

Pas na daar 1,5 jaar gewerkt te hebben begon ik door te krijgen dat de keuzes die ik had gemaakt misschien toch niet zo goed aansloten bij wie ik ben als persoon. Er was een vakantie in de natuur voor nodig, waarbij ik helemaal tot rust kon komen, om tot dat inzicht te komen. Als ik was doorgegaan op de manier waarop ik toen bezig was, was ik hoogstwaarschijnlijk in een burn-out beland. Gelukkig was ik op tijd bereid om naar de signalen te luisteren waardoor het nooit zover is gekomen.

Wat volgde was een periode van persoonlijke ontwikkeling, intensieve coaching en veel zelfreflectie. Ik kwam er voor het eerst achter wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik daar volledig niet mee in lijn aan het leven was. Vanaf dat moment besloot ik mijn leven en de keuzes daarin af te stemmen op mijn kernwaarden en niet op mijn overtuigingen of de verwachtingen van anderen. Ook kwam ik (weer) in aanraking met yoga en mindfulness, wat mij enorm hielp om meer rust te vinden en te reflecteren.

Inmiddels ben ik een paar jaar, veel kennis en heel wat levenservaring verder en begeleid ik in mijn bedrijf young professionals in hun zoektocht naar meer zelfkennis, rust en balans.

Opleiding & Certificering

In 2017 studeerde ik af van de master Notarieel Recht, waarna ik aan de slag ging als kandidaat-notaris. Na het verlaten van de rechtenwereld heb ik mezelf op verschillende vlakken ontwikkeld:

2019

Vinyasa Yoga Teacher Training | Shades of Yoga (200 uur)

The Science of Well-Being | Yale University (online cursus)

2020

Coachingsopleiding | ICM Opleidingen & Trainingen (NOBCO)

Content Creation | De Upstarter

2021

Building Personal Resilience™ Certification Program | HeartMath Institute

Yin Yoga Teacher Training | Sampoorna Yoga (60 uur)

EnergyCoach coachingsopleiding | Lifeguard

Basisopleiding Mindfulnesstrainer | Centrum voor Mindfulness (MBSR)

2022

Vervolgopleiding Mindfulnesstrainer | Centrum voor Mindfulness (MBSR)

2023

Psychologie | Open Universiteit (Bacheloropleiding)

NOBCO
vmbn-logo
RYT200
heartmath-logo