Hi!

Ik ben Kyra, opgeleid tot kandidaat-notaris maar inmiddels dolgelukkig als coach en yogadocent voor hoogopgeleide young professionals.

Sinds eind 2017 leef ik een bewust leven waarin ik goed nadenk over alle keuzes die ik maak. Maar dat is niet altijd zo geweest. Gestuurd door overtuigingen en een groot gebrek aan zelfkennis ben ik na mijn middelbare schooltijd een studie rechten ingerold, waarna stages, een master en een begeerde baan als kandidaat-notaris bij een groot Amsterdams advocatenkantoor volgden.

Pas na daar 1,5 jaar gewerkt te hebben begon ik signalen op te merken dat de keuzes die ik had gemaakt misschien toch niet zo goed aansloten bij wie ik ben als persoon. Er was een vakantie in de natuur voor nodig, waarbij ik voor het eerst sinds het begin van mijn carrière echt even weg was, om de boel te laten escaleren. De eerste werkdag na die vakantie zat ik huilend bij HR aan tafel dat ik niet snapte wat er gebeurde maar dat ik zo niet meer door kon.

Wat volgde was een periode van persoonlijke ontwikkeling, intensieve coaching en veel, heel veel, zelfreflectie. Ik kwam er voor het eerst achter wat mijn kernwaarden zijn en hoe ik daar volledig niet mee in lijn aan het leven was. Vanaf dat moment besloot ik mijn leven en de keuzes daarin af te stemmen op mijn kernwaarden en niet op mijn overtuigingen of de verwachtingen van anderen.

Inmiddels ben ik een paar jaar, veel kennis en heel wat levenservaring verder en begeleid ik in mijn bedrijf hoogopgeleide young professionals in hun zoektocht naar een leven in lijn met hún kernwaarden.

Opleiding & Certificering

In 2017 studeerde ik af van de master Notarieel Recht, waarna ik aan de slag ging als kandidaat-notaris. Na het verlaten van de rechtenwereld heb ik mezelf op verschillende vlakken ontwikkeld:

 

2019

Vinyasa Yoga Teacher Training | Shades of Yoga (200 uur)

The Science of Well-Being | Yale University (online cursus)

 

2020

Coachingsopleiding | ICM Opleidingen & Trainingen (NOBCO)

Reiki Training | ZoMa Opleidingen (Reiki 1)

 

2021

Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) | MindfulnessFabriek (8 weken)

Building Personal Resilience™ Certification Program | HeartMath Institute

Yin Yoga Teacher Training | Sampoorna Yoga (60 uur)

EnergyCoach coachingsopleiding | Lifeguard

Basisopleiding Mindfulnesstrainer | Centrum voor Mindfulness (MBSR)

NOBCO
RYT200
heartmath-logo