Ontdek zelf de positieve effecten van yoga

  • Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat yoga bijdraagt aan meer helderheid & focus en verminderde gevoelens van stress.
  • Door het dagelijks doen van yoga bouw je kracht en flexibiliteit op. Je zult merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten, je krachtiger voelt en minder snel last hebt van stijfheid.
  • Yoga helpt je om beter te kunnen relativeren, meer perspectief te zien en je batterijen opgeladen te houden, waardoor je je veerkrachtig zult voelen.

”Kyra’s online lessen zijn geweldig als ontspannen thuis yoga sessies – de perfecte manier om in vorm te bijven terwijl je je geest leegmaakt.”

– Sanne

We leven in een snel veranderende wereld waar de druk constant hoog is. Je wilt presteren op werk maar ook genoeg sociale activiteiten ondernemen. Dit kan er in resulteren dat je altijd ‘aan’ staat.

Dit heb ik zelf ook ervaren. Ik had een veeleisende baan, een druk sociaal leven en spendeerde meer tijd aan het tevreden houden van anderen dan van mezelf.

In die periode kwam ik (weer) in aanraking met yoga. Ik ontdekte hoeveel rust het kan geven om een moment voor jezelf te nemen en uit de waan van de dag te stappen. Een moment waarin je je lichaam en geest even écht kunt laten ontspannen.

En dat gun ik jou ook! Ervaar zelf wat je van yoga vindt met deze gratis yoga video. Een korte maar intense work-out die jou bewust laat worden van hoe het fysiek met je gaat en je helpt om helemaal tot rust te komen.

kyra-yoga-1

Zij gingen je voor

Ontdek het zelf!

Ontvang nu de gratis yoga sessie ’18 minuten Core Flow’ in je inbox!